Lenovo LENOVO T14s G2 i7-1165G7 14inch FHD IPS Touch ePrivacy 16GB 256GB IrisXe GFX LTE Upg IR Cam W10P Co2+3yOS+1yPS (ALSODEMO)(P)

12.785,50 DKK eksl. moms

Ikke på lager

Kategori: Varenummer (SKU): 1000628996 Tags:

Beskrivelse

Hæver barren for bærbare virksomhedscomputere
Den bærbare ThinkPad T14s Gen 2-computer kombinerer lav vægt med høj ydeevne og hæver barren for virksomhedscomputere. Denne 14″-enhed har episk batterilevetid, tidsbesparende funktioner som for eksempel en fingeraftrykslæser integreret i tænd/sluk-knappen plus biometrisk og AI-baseret sikkerhed. Med Intel® Evo™ vPro®-certifiering får du desuden en hurtig enhed, der er klar, når du har brug for det.

Arbejdet har aldrig set så godt ud
Uanset om du foretrækker en touchskærm eller en traditionel skærm, har du med den bærbare ThinkPad T14s Gen 2-computer en række muligheder for at vælge en 14″-skærm, der passer til dine behov – og alle mulighederne inkluderer tynde kanter, der forbedrer skærmen. Vælg et FHD-panel, og få lavt strømforbrug og længst mulig batterilevetid, eller vælg en FHD-touchskærm med bred betragtningsvinkel. På 4K-skærmen kan du vælge den dramatiske Dolby Vision™ IPS HDR-teknologi (High Dynamic Range), som giver masser af detaljer, større lysstyrke og utroligt nøjagtige farver.

Responsiv kraft
Den bærbare ThinkPad T14s Gen 2-computer, der leveres med Intel® Evo™-platformen, tilbyder en kraftfuld kombination af ydeevne, reaktionsevne, batterilevetid og imponerende billeder. Med op til 11. generation Intel® Core™ i7 vPro®-processorer kan du forvente en enestående oplevelse hvor som helst.

Spar tid, og styrk produktiviteten
Log ind og start med et tryk på en knap – den bærbare ThinkPad T14s Gen 2-computer har en fingeraftrykslæser, der er integreret med tænd/sluk-knappen. Eller log bekvemt ind med zero touch-login via IR-kameraet, Windows Hello og ansigtsgenkendelse. Moderne standby giver dig mulighed for at vække dit system på ét sekund og være online et sekund senere. Desuden kan du forbedre produktiviteten med opkaldskontroltaster, som giver dig mulighed for nemt at besvare, foretage og afbryde forbindelsen til konferenceopkald på din enhed ved hjælp af funktionstasterne F9-F11.

Klarer det uventede
Som alle andre bærbare ThinkPad-computere er T14s Gen 2 testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontrolpunkter for at sikre, at den virker under selv ekstreme forhold. Fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme, under forhold uden tyngdekraft og for spildte væsker og tab. Du kan være sikker på, at disse bærbare computere kan klare det, du kommer ud for.

Prioritering af privatliv og sikkerhed
Den bærbare ThinkPad T14s Gen 2-computer holder dine data og din enhed beskyttet med en opdateret pakke med indbyggede ThinkShield-sikkerhedsløsninger. Biometri giver en ekstra sikker fingeraftrykslæser, der er integreret med tænd/sluk-knappen – log ind, og start med det samme. Sensoren til registrering af menneskelig tilstedeværelse låser automatisk din enhed, når du bevæger dig væk, og i kombination med det infrarøde kamera (ekstraudstyr) muliggør det zero touch-login selv fra dvaletilstand. Hvis du vælger PrivacyGuard-skærmen, kan du sikre, at nysgerrige øjne ikke kan se, hvad der er på din skærm.

Træk stikket ud, og tag af sted
Med en startvægt på kun 1,28 kg er den bærbare T14s Gen 2-computer ideel til arbejde på farten. Den leverer episk batteridriftstid, hvilket betyder, at du selv sandsynligvis løber tør for energi, længe før den gør. Men hvis du er ved at løbe tør for batteristrøm, giver Rapid Charge-teknologien 0-80 % batterikapacitet på kun en time – så en frokostpause er nok til at booste dit batteri markant.

Slip for ledninger, og opret forbindelse
Uanset om du er ude i verden eller arbejder hjemmefra, holder din bærbare T14s Gen 2-computer dig altid tilsluttet. Speedy WiFi 6 giver dig mulighed for hurtigt at skifte rundt på overfyldte offentlige platforme, mens du undgår forsinkelsestid og bufferlagring. Og hvis du benytter 5G-tjenesten WWAN* (ekstraudstyr), kan du få glæde af hurtigere og mere sikker adgang til netværket og videostreaming uden afbrydelser. Hold forbindelsen til det, der betyder mest, uanset hvor du er. * WWAN-tilgængelighed varierer efter område og skal konfigureres på købstidspunktet. Det kræver desuden en netværksudbyder.
Specifikationer kan variere afhængigt af området/modellen.

3 års onsite (hvor 1. år er Premier Support)
– Prioriteret – dele og arbejde
– Avanceret – telefonsupport fra Lenovoteknikere
– Hurtigst – reparationer udføres på din adresse næste arbejdsdag
– Omfattende hardware- og softwaresupport

Lenovo Premier Support er premium pc-supportløsning til dine Think-enheder. Med adgang døgnet rundt til Lenovo-teknikere har du den hardware- og softwaresupport, der er nødvendig for at få mest muligt ud af din pc.

Prioriterede dele og arbejde: Premier Support betyder, at du kommer først i køen, når du har brug for reparationer.

Avanceret teknisk support: Premier Support, der er tilgængelig døgnet rundt, giver dig direkte VIP-adgang til elite Lenovo Premier Support-teknikere, der er tilgængelige via telefon, chat eller e-mail. Vores højtuddannede Lenovo-teknikere er der for at levere hurtigere og omgående beslutninger og håndtere din sag fra start til slut.

Reparation på stedet næste arbejdsdag: Hvis problemet ikke kan løses eksternt, kommer en tekniker til dig inden for en arbejdsdag.

Omfattende hardware- og softwaresupport: Lenovo Premier Support-teknikere leverer fuld hardware- og softwaresupport. Premier Support leverer start-til-slut-support til omfattende hardware, tredjepartssoftware og branchens standardprogrammer.

3 års onsite (hvor 1. år er Premier Support)
– Dele og arbejde
– Standard telefonsupport til hardwareproblemer
– Hurtigere – reparationer udføres på din adresse

Hvis et problem ikke kan løses via ekstern support, kan enheden repareres af en tekniker på din adresse via Onsite Support, så du undgår at skulle sende den ud i byen. Hvis reparationer ikke kan afsluttes på stedet, sender Lenovo enheden til reparation eller udskiftning på et lokalt servicecenter, hvorefter den returneres til dig.

Dele og arbejdstid: Lenovo dækker udskiftning af dele og arbejdstid.

Basis telefonsupport: Teknikere kan via fjernadgang diagnosticere hardwareproblemer og almindelige grundlæggende problemer, der kan opstå i løbet af garantiperioden. Softwaresupport dækkes ikke.

Reparationer udføres på din adresse: Lenovo Onsite Service betyder, at du aldrig behøver fjerne din pc eller sende den. Lenovo-teknikere kommer til dig. Hurtigere reparation betyder, at du hurtigt kan komme videre!

3 års onsite (hvor 1. år er Premier Support)
For virksomheder er den højeste prioritet at sikre bæredygtighed og reducere det globale CO2-fodaftryk. Lenovo ønsker at hjælpe sine kunder på deres bæredygtighedsrejse og samarbejder med førende certificerede udbydere af CO2 Offset Services.

Lenovo CO2 Offset Service understøtter flere forskellige initiativer, der bl.a. inkluderer nye eller udvidelser af eksisterende projekter, vindmøller, solceller og biomasseenergi. Skovbrug og skovbe- skyttelse er også områder, vi undersøger for fremtiden.

Produkttype Notebook
Produktfarve Sort
Formfaktor Muslingeskal
Farvenavn Villi black
Skærm diagonal 35,6 cm (14″)
Skærmopløsning 1920 x 1080 pixel
Berøringsskærm Ja
HD-type Fuld HD
Berøringsskærmstype Kapacitiv
Paneltype IPS
LED-baggrundsbelysning Ja
Naturligt aspektforhold 16:9
Antirefleksskærm Ja
Skærmens lysstyrke 500 cd/m²
RGB-farverum NTSC
Farveområde 72%
Kontrastforhold (typisk) 800:1
Processorserie Intel® Core™ i7
Processorproducent Intel
Processormodel i7-1165G7
Processorgeneration 11th gen Intel® Core™ i7
Processor boost frekvens 4,7 GHz
Processorkerner 4
Processor-cache 12 MB
Konfigurerbar TDP-up frekvens 2,8 GHz
Konfigurerbar TDP-up 28 W
Konfigurerbar TDP-down 12 W
Konfigurerbar TDP-down frekvens 1,2 GHz
Intern hukommelse 16 GB
Maksimal intern hukommelse 16 GB
Intern hukommelsestype LPDDR4x-SDRAM
Hukommelsesur hastighed 4266 Mhz
Hukommelse form faktor On-board
Samlet lagringskapacitet 256 GB
Lagermedie SSD
Optisk drevtype Nej
Samlet kapacitet for SSD’er 256 GB
Antal installerede SSD’er 1
SDD-kapacitet 256 GB
SSD-grænsefladetype NVMe,PCI Express
SSD-formfaktor M.2
Indbygget kortlæser Nej
On-board grafikkort Ja
Diskret grafikadapter Nej
Diskret grafikadaptermodel Ikke tilgængelig
On-board grafikkort, model Intel Iris Xe Graphics
Lydchip Realtek ALC3287
Lydsystem Dolby Audio
Antal indbyggede højttalere 2
Højttalereffekt 2 W
Indbygget mikrofon Ja
Front kamera Ja
Front kamera HD type Fuld HD
Infrarødt kamera (IR) Ja
Privatlivskamera Ja
Privatlivets fred type Privatlivsnedlukning
Mobil netværksforbindelse Nej
Bedste Wi-Fi standard Wi-Fi 6E (802.11ax)
Bluetooth Ja
Wi-Fi-standarder Wi-Fi 6E (802.11ax)
Antenne type 2×2
WLAN-controller model Intel Wi-Fi 6E AX210
Producent af WLAN-controller Intel
Bluetooth-version 5.2
Antal USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) type-A-porte 2
Antal HDMI-porte 1
Thunderbolt-teknologi Ja
HDMI-version 2.0
Thunderbolt 4 porte antal 2
Intel® Thunderbolt 5 Ja
Kombineret hovedtelefon/mikrofon-port Ja
Docking-stik Ja
USB type-C DisplayPort alternativ tilstand Ja
USB strømforsyning Ja
USB Sleep-and-Charge Ja
USB-porte til Sleep-and-Charge 1
Numerisk tastatur Nej
Pegeredskab ThinkPad UltraNav
Tastatursprog Nordisk
Baggrundsbelyst tastatur Ja
Spildsikret tastatur Ja
Operativsystem installeret Windows 10 Pro
Operativsystemets arkitektur 64-bit
Operativsystem sprog Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Intel® Trusted Execution Teknologi Nej
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT) Ja
Intel® Stabil Billede Platformsprogram (SIPP) Nej
Intel® Software Guard Extensions (Intel® SGX) Nej
Idle status Ja
CPU-konfiguration (maks.) 1
Indlejret tilgængelige muligheder Nej
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Ja
Intel® Virtualization Technology (VT-x) Ja
Batterikapacitet (watt-timer) 57 Wh
Batteriteknologi Lithium polymer (LiPo)
Batterilevetid (maks.) 14,5 t
Hurtig opladning Ja
Vekselstrømsadapter strøm 65 W
Slot til kabellås Ja
Kabellåseslids type Kensington
Fingeraftrykslæser Ja
Smart kortlæser Ja
Trusted Platform Module (TPM) Ja
Trusted Platform Module (TPM) version 2.0
Beskyttelse af adgangskode Ja
Adgangskodebeskyttelse type Strøm til, Tilsynsførende
Driftstemperatur (T-T) 5 – 35 °C
Opbevaringstemperatur (T-T) 5 – 43 °C
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H) 8 – 95%
Relativ luftfugtighed ved opbevaring (H-H) 5 – 95%
Bæredygtighedscertifikater ENERGY STAR, EPEAT Gold, RoHS, TCO
Vægt 1,36 kg
Bredde 327,5 mm
Dybde 224,4 mm
Højde 16,8 mm

Yderligere information

Vægt 0,000 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lenovo LENOVO T14s G2 i7-1165G7 14inch FHD IPS Touch ePrivacy 16GB 256GB IrisXe GFX LTE Upg IR Cam W10P Co2+3yOS+1yPS (ALSODEMO)(P)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Post comment