kr.0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Om SMV:Digital

SMV:Digital hjælper virksomheder i gang eller videre med deres digitale ambitioner. Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed - eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

Kontakt os for yderligere information, vi er godkendt som digital rådgiver.

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed, styrke dit online salg, investere i ny teknologi eller udvikle dine digitale kompetencer. Programmet indeholder en række relevante

tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, tilskud til investering og kompetenceudviklingsforløb.

Programmet er etableret i 2018 og videreført og udvidet med Danmarks digitaliseringsstrategi i perioden 2022-2025. SMV:Digital har til formål at fremme vækst og udvikling gennem digitalisering, automatisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark.

SMV:Digital er en del af Virksomhedsprogrammet, der i alt indeholder fire spor: SMV:Vækstpilot, SMV:Grøn, SMV:Eksport samt SMV:Digital. 

SMV:Digital drives af Digitaliseringsstyrelsen i et samarbejde mellem landets seks erhvervshuse med Erhvervshus Midtjylland som lead.

Adresse

Industriholmen 82
2650 Hvidovre
Tlf.: 70 60 33 92
CVR: 36708476
GLN: 5790002611438

Remote Support

Copyright © 2024. DK-Solutions ApS. All rights reserved.